Siil teeb klimpe nii:
Tõsta kaussi kubitäis või natuke vähem sooja juba maitsestatud puljongit, sulata selles 1/2 tl suhkrut ja üks kuhjaga 1 tl võid. Kui segu enam kuum ei ole, löö hulka 1 muna. Nüüd klopi sisse jahu. Tee klimbitainas pannkoogitaignast tunduvalt paksem, aga mitte kõva. Võta märja lusikaga klimbid ja lase puljongisse. Archimedese hüdrostaatika seaduse põhjal tõusevad nad pinnale, kui on parajalt keenud.
Algne allikas: “Kokaraamat poissmeestele” 1991

Retsete versioon:
2 spl võid (sulatatud, aga mitte kuum), 2 tl suhkrut, 1 muna, 1 dl piima, 2 dl jahu, 1 tl soola

Vahel panen klimpidesse veel näiteks oreganot vms – lihtsalt et oleks huvitavam

Et klimbid kenamad tuleks, hoia kõigepealt teelusikas otsapidi kuumas puljongis, siis tuleb tainas kenasti pärast lusika pealt maha. Korda enne iga uue klimbi sisse panekut

Katriina7 kasutab Tallegi lehelt pärit retsepti:
Klopi 1 muna lahti 1 tl soolaga, lisa 1 dl veidi jahutatud puljongit ja siis 2 dl jahu. Retseptis oli 2,5 dl aga mulle meeldivad vähe pehmemad klimbid, mida ei pea väga närima. Muus osas teen samamoodi nagu eelk6nelejad.